İşte Peker'in kaldığı yeni otel

İşte Peker'in kaldığı yeni otel

Son günlerde yayınladığı videolarla Türkiye gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, son videosunda daha öncekilerden farklı bir mekana geçtiği görülmüştü. Peker'in yeni videosunu çektiği otel de belli oldu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınlamış olduğu son videoda daha öncekilerden farklı bir mekanda yer alması dikkat çekmişti. Daha önce videolarını Roda Beach Resort isimli villa tipi evleri olan bir otelde çektiği ortaya çıkan Peker, bu sefer mekan değişikliğine gitti.

eski-oda.jpg


AÇIKLADIĞI BİLGİLERLE GÜNDEME OTURMUŞTU

Sedat Peker ,YouTube'dan yayınladığı video serisinin 7'ncisinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Korkut Eken ve Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'a ağır suçlamalarda bulunup uyuşturucu ticareti, KKTC cinayetleri, öldürülen gazeteciler Uğur Mumcu ve Kutlu Adalı suikastlerine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

peker.jpg

Daha önce videolarını Roda Beach Resort isimli villa tipi evleri olan bir otelde çektiği ortaya çıkan Peker, bu sefer mekan değişikliğine gitti. OdaTV'de yer alan habere göre, Sedat Peker'in 7'nci videosunu çektiği yerin Habtoor Palace Dubai'de çekildiği ortaya çıktı.

habtoor-otel-sedat-peker.jpg

GÜNLÜĞÜ 20 BİN TÜRK LİRASI

Habtoor Palace'ın Booking.com'daki fiyatlandırmasına göre, 2 kız bir erkek çocuğu olduğu bilinen Sedat Peker'in ailecek kaldıkları düşünüldüğünde odanın bir gecelik fiyatının 20 bin 656 Türk lirası olduğu görülüyor.

yeni-oda-sedat-peker.jpg

booking-goruntu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN