Erdoğan neden sessiz?

Erdoğan neden sessiz?

CHP'li Erdoğan Toprak, Sedat Peker'in iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sessizliğini koruduğuna dikkat çekerek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan hiçbir şeyi görmüyor, duymuyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, gündeme ilişkin haftalık değerlendirme raporunda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yer verdi.

"MİLYON DOLARLIK EL DEĞİŞTİRMELERİN HAYATA GEÇİRİLDİĞİ AÇIĞA ÇIKTI"

Raporda şu ifadeler yer aldı:

"Suç organizatörlerine akıl satan, danışmanlık yapan, en az üç-dört ekranda program yapıp, köşeleri parselleyen gazetecilerin başta İçişleri Bakanı olmak üzere iktidarın bakanları, bürokratları ile ‘yıllardır birlikte çok yakın teşriki mesai içinde oldukları’ yine kabinenin bakanlarınca devlet televizyonunun ekranlarında dile getirildi. Suç organizasyonu lideriyle yakın muhabbet içindeki bir gazeteciyle bir İçişleri Bakanı’nın nasıl bir iş birliği ya da çalışması olabilir? İktidar vekilinin talimatıyla suç organizatörlerinin karakolda milletvekili dövdürdüğü, gazetelere baskın yaptığı ve bu baskınlarla, tehditlerle medyada milyar dolarlık el değiştirmelerin hayata geçirildiği açığa çıktı."

"ERDOĞAN HİÇBİR ŞEYİ GÖRMÜYOR, DUYMUYOR"

Peker'in iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sessizliğini koruduğuna dikkat çeken Toprak, şöyle dedi: "AK Parti kurucusu, eski Adalet Bakanı, Meclis Başkanı ve şimdi Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ‘bunların binde biri bile doğruysa felaket!’ derken Yüksek İstişare Kurulu’nun Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hiçbir şeyi görmüyor, duymuyor… Böylesi bir çürüme bugüne kadar hiçbir partide, iktidarda, koalisyonda, ittifakta görülmedi… Son birkaç haftada yaşanan bu olanların hiç birisi iktidar medyasında tek satır haber bile olmadı ama iktidar sarsıldı, çözülme ve yanıt yetiştirme yarışı hızlandı. İktidar medyasının amiral gemilerinin hükümet talimatıyla attırılan manşetlerin hiçbir hükmü yok. İktidarın büyük ortağı bir suç organizatörünün videolarına yanıt yetiştirmeye çabalarken, küçük ortağı bir diğer suç organizatörünün dava arkadaşlığını sahiplenmenin gölgesinden çıkamıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN