Son dakika! Sedat Peker'den Soylu'ya cevap: Peş peşe tweet attı

Son dakika! Sedat Peker'den Soylu'ya cevap: Peş peşe tweet attı

Son dakika haberi... Sedat Peker, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik iddialara Twitter'dan cevap verdi. Erhan Tuncel'e ile hayatı boyunca bir araya gelmediğini belirten Soylu, tecavüz iddiasını da yalanladı: Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Bana bu komployu kuran organize suçlarla mücadele polisleri FETÖ'den cezaevinde

Son dakika haberi... Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iddialarına Twitter'dan cevap verdi.

Soylu'nun, canlı yayındaki "Erhan Tuncel ile Sedat Peker'i kim ortak yapar? Bu sorunun cevabını bana verin. Erhan Tuncel kim? Sedat Peker'e Erhan Tuncel'i kim emanet eder?" sözlerine Peker'den cevap geldi.

"ERHAN TUNCEL'İ HAYATIMDA GÖRMEDİM"

Twitter'dan paylaşım yapan Peker, "Erhan Tuncel'i hayatımda hiçbir zaman görmedim, tanımıyorum, hiçbir zaman karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, aynı anda aynı yerde bulunmadık. Bir tane delil sunsun, süslü sülü" ifadelerini kullandı.

SOYLU'NUN TECAVÜZ İDDİASINA CEVAP

Peker, Soylu'nun kendisine yönelik tecavüz iddiası hakkında da paylaşım yaptı. Soylu'nun "Bu kadar cürümün işinde olan bir kişi tecavüz etmiş bir kıza. Karakola gidiyorlar ve olay kapanıyor. Burada zanlı Peker, belgesi var" sözlerine karşılık veren Peker, şunları kaydetti: "Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece Beykoz Savcılığı'na giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım. Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri, FETÖ'cülükten cezaevinde."

Peker, şöyle devam etti: "Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü Süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun. Benim sağ kolum Erdal Aras’ı neden Demokrat Partinin MKYK'sına aldın? Neden Sancaktepe Belediye Başkanı yaptın? Akrabam Reşat Fazlıoğlu'yla HTS kayıtlarını yayınlayarak beni bir rezil eder misin?"

"ONU NEDEN EMNİYET'E ALDINIZ?"

Soylu'nun kendisine koruma verdiğini belirten Peker, bu teklifi geri çevirdiğini de açıkladı. Peker, şunları söyledi: "Sizin yanıma ajanlık yapsın diye verdiğiniz polisi kabul etmedim, kendi istediğim polisi almak için ilk koruma teklifinizi reddettim. 21 yaşındayken beni tanıdığını söylediğin Nurettin Demir'in ailesi madem bu kadar karışıktı, onu neden Emniyet'e aldınız?"

Sedat Peker, pazar günü yeni bir video yayınlayacağı imasında da bulundu ve şu mesajları paylaştı:

"Süslü sülü, pazar günü seni mahvedeceğim. Benim üzerime olan hiçbir arabayı Nurettin Demir isimli şahıs hiçbir zaman kullanmadı. KOM'dan sorumlu emniyet genel müdür yardımcısı, senin evlatlığın resul, seni rezil etmek için bu dosyaları hazırlamış. Süslü Süleyman, benim koruma kararım hikayeyse, neden sen üç sene boyunca uzattın?

Süslü Süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan Doğru Yol Partisi İl Başkanı Nihat Mete'yle senin baban Kör Hasan'dı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri. Süslü sülü, sen Sancaktepe Belediye Başkan adayı Erdal Aras’a Erdal Baba diye hitap ederdin. Ben de onun Reisiyim. Hiyerarşiye göre, bu şartlarda ben de senin baban oluyorum."

Peker, Süleyman Soylu'nun eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı kendisine düşman ettiğini belirtti. Peker "Sayın Cumhurbaşkanı hakkında, onun en büyük özelliği, adam tokuşturmayı sever deyip beni Berat Albayrak'la sen düşman etmedin mi? Bana haksızlık yapılıyor demedin mi?" diye sordu.

"NADİR SALİFOV TÜRKİYE'YE NASIL GELDİ?"

Peker, açıklamalarına şöyle devam etti: "Gazeteci Hadi Özışık'a, Mübariz'in tutuklanmasını Azerbaycan istiyor, sen deli misin, yürek mi yedin demedin mi? Yayınları iptal ettirmedin mi? Hakkında FETÖ soruşturması olan bir insanı, Çevre Bakanlığı'nda tutabilecek güç, senin akraban Sadık Soylu'dan başka kim olabilir? Daha doğrusu senden başka. Nadir Salifov Türkiye'ye nasıl geldi? Mehmet Ağar'la il emniyet müdürünün karşılıklı telefon HTS kayıtlarını çıkarsana. Süslü sülü, pazar günü seni çiğ çiğ yiyeceğim.

Süslü süleyman, olmayan suçtan bana nasıl yakalama kararı çıkarsın Bursa Başsavcılığı? Tabi senin kontenjan savcıların çıkarırsa şimdi onu bilmem. Süslü süleyman, gene yalan söylüyorsun. Bana çok yardım ettin, benden de çok yardım istedin. Süslü Süleyman, ben hiçbir gazeteciyle röportaj yapmam ki, Youtube programı yapayım. Birkaç tane kıramadığım yerel gazeteciyle sadece yaptım, kamuoyunda tanınsınlar diye.

"CUMHURBAŞKANI'YLA SADECE DÜĞÜNDE KARŞILAŞMADIM"

Televizyonlarda beni kötülemek için miting görüntülerimi yayınlarsan, adamlar beni siyasi lider kabul edip tabii ki kırmızı bülten çıkarmazlar. Ulan süslü sülü, Hadi Özışık'la konuşma kaydım her şeyi anlatıyor. Sen halen daha burada neyi anlatıyorsun?

Taha Ün'ün düğününde çekilen resmimi sayın Cumhurbaşkanının yanındaki görevli bir bayan hanımefendi yayınladı, Taha Ün değil. Ben sayın Cumhurbaşkanı'yla sadece Taha Ün'ün düğününde karşılaşmadım. Biz kendisine boşuna ağabey diye hitap etmiyoruz. 1999 yılından beri tanıyıp saygı duyuyoruz. Süslü sülü, cezaevine gidecek olan sensin, bana inan.

"SİLİVRİ EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜN VEBALİ SENİN BOYNUNDA"

Yeniköy Motors'un sahibinin arabasında oğlunun tahsisli plakası yok muydu? Senin benim akrabam Reşat Fazlıoğlu'yla ve benim sağ kolum Erdal Aras'la resimlerin yok mu? Sen gerçekten yalancısın, hem de çok büyük. İnternette birçok uyuşturucu satıcısı ile senin oğlunun resmi var. Sen bu resimleri görmüyor musun süslü sülü, aslan sülü? Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın vebali senin boynunda, seni yok edecek.

"VİDEO KAYITLARI ORTADA"

Süslü sülü ben yalan söylemem. Yollamadığım parayı yolladım demem. Sahtekar sensin, sen söylersin. Süslü Süleyman, senin kontenjandan tahin ettiğin savcılar mı araştıracak bu konuları? İçişleri Bakanlığı'nı gerçekten bir deli yönetiyor. Hadi Özışık'la videodaki konuşmalarımız ortadayken, ne söylerse insanların vicdanında mahkum olacaksın. Çünkü video kayıtları ortada.

Reşat Hacıfazlıoğlu'yla HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu? Üç ay değil, altı ay boyunca orada nöbet tutuldu. Benim akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu ve benim arkadaşlarım orada nöbet tuttu, sadece sen değil. Sen eve gidip yattın."

"UYUŞTURUCULAR SENİN RAKİPLERİNİN MALLARI MI?"

Uyuşturucu trafiği ile ilgili de Peker, şunları söyledi: "Ticaret Bakanlığı'yla beraber Kolombiya ile irtibat kurduk diyorsun. Kokain kaçakçılığını ticaret olarak mı görüyorsun? Uyuşturucu ticaretinin en büyük patronu sensin, fiyatları sen bilirsin. Bu yüzden ucuz olanı yakalattırdınız, kamuoyunu kandırmak için. Süslü sülü doğru söyle, yakaladığınız uyuşturucular senin rakiplerinin malları mı? Seni pazar günü mahvedeceğim."

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına canlı yayında cevap vermişti.

"Bu olaylar başlayınca, şunu söyleyebilirim bir organize suç şüphelisinin, Türkiye'de herkesin bildiği tanıdığı birisinin bu iddialarının hepsi saçmadır" diyen Soylu, Türkiye'nin vesayet altına sokulmaya çalışıldığını iddia etmişti.

Sedat Peker'in tecavüz olayına karıştığını açıkladı. Soylu, şu iddiaları ileri sürmüştü: "Bu kadar cürümün işinde olan bir kişi tecavüz etmiş bir kıza. Karakola gidiyorlar ve olay kapanıyor. Burada zanlı Peker, belgesi var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN