CHP'den Soylu'nun açıklamalarına ilk tepki

CHP'den Soylu'nun açıklamalarına ilk tepki

CHP’li Ali Mahir Başarır, Soylu’nun gazetecilere yönelik tavrını ve soruları cevapsız bırakmasını eleştirerek, “3 saat boyunca top çevirdi. Ama söylediği en önemli şey benden önceki bakanın oğlunun evinde para sayma makinası vardı dedi. Bu sözleriyle 19 yıllık AK Parti iktidarının geldiği noktayı özetledi” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin gazatecilerin sorularını cevapladı.

3 saat süren yayında Soylu’nun soruları cevapsız bırakması ve gazetecileri konuşturmaması tepkilere neden oldu.

Programı Halk TV'ye değerlendiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise şu ifadeleri kullandı:

Süleyman Soylu 3 saat boyunca top çevirdi. Ama söylediği en önemli şey benden önceki bakanın oğlunun evinde para sayma makinası vardı dedi.

Bu sözleriyle 19 yıllık AK Parti iktidarının geldiği noktayı özetledi. CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun korumalarının kaldırılmasıyla ilgili yalan söyledi. Defalarca 10 bin dolar alan siyasetçi alan kim diye soruldu. Savcılığa söyleyeceğim diyor.

Milletvekilleri sorduğunda bakanlığa gelin anlatayım diyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ne kadar ciddiyetsiz yönetildiğini ortaya koyuyor. Gazeteci arkadaşlar adına çok üzüldüm. Sordukları hiçbir soruya cevap alamadılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN