Son dakika! Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Kirliliği başkalarına yapıştırma

Son dakika! Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Kirliliği başkalarına yapıştırma

Son dakika haberi... CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik sözlerine sert ifadelerle cevap verdi: Benim adım Canan Kaftancıoğlu, adım Süleyman Soylu değil ki onun gibi terör örgütleriyle iş tutayım. Herkesi kendisi gibi sanıyor alçak.

Son dakika haberi... CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Kaftancıoğlu, şunları kaydetti: "Yalancı. Madem tehdit yoktu (kendisinden daha büyük tehdit yok bu arada) öncesinde ne diye yakın ardından özel koruma statüsüne alınmışım?
Sonrasında ise cevap hakkımı kullandırırlarsa yayında söyleyeceğim.

"HERKESİ KENDİSİ GİBİ SANIYOR"

Suç örgütleri ile tuttuğu işler ortalığa dökülen devletin utanç vesikası içinde bulunduğu kirliliği başkalarına yapıştırmaya çalışmakta. Yayını izlemiyordum şimdi farkettim yayına bağlamıyorsunuz bari şu cümlemi okuyun. Benim adım Canan Kaftancıoğlu, adım Süleyman Soylu değil ki onun gibi terör örgütleriyle iş tutayım. Herkesi kendisi gibi sanıyor alçak."

Kaftancıoğlu'nun paylaşımları şöyle:

NE OLMUŞTU?

Habertürk'te konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen korumaların kendisi tarafından alındığı belirtmişti.

Soylu, şunları kaydetmişti: "CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun korumalarını aldık, tehdit yoktu. Tehdit olmayan birisine, bu konuda herhangi bir rapor yok, korumanız olması gerekir mi? Dedim kaldırın, kardeşim. Burada bunu takip eden, bu konuda hedef gösterildiği zaman konuya müdahale eden devletin kurumları var. Korumasını aldım, 15 gün sonra DHKP-C tehdit etti Kaftancıoğlu'nu. Niye tehdit etsin? Bir sektör oluşmuş diyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN