Son dakika! Soylu'dan 'istifa' sorusuna cevap: Hiç düşünmedim

Son dakika! Soylu'dan 'istifa' sorusuna cevap: Hiç düşünmedim

Son dakika haberi... Canlı yayında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, Sedat Peker'in kendisine yönelik iddialarının ardından istifa edip etmeyeceği yönündeki soruya da cevap verdi: Hiç düşünmedim. Benim istifa edeceğim hiçbir hukuki dayanak yok.

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Soylu "İstifa etmeyi düşündünüz mü? sorusuna "Hiç düşünmedim. Benim istifa edeceğim hiçbir hukuki dayanak yok" diyerek cevap verdi.

"BUNUN BİR OPERASYON OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Gazeteci Veyis Ateş'in "AK Parti bakanlarıyla ilgili bir olay olduğunda çok çabuk refleks gösteren bir kuruluş. Ama sizinle ilgili böyle bir şey göremedik. Siz istifa ettiğinizde tweet yağmuru olmuştu. Bu süreçte AK Parti'de bir sessizlik var. Kendinizi yalnız hissettiniz mi?" sorusu üzerine de Soylu, şunları kaydetmişti:

"Bunun bir operasyon olduğunu biliyorum. Bunun sadece ucuz bir elemen tarafından gerçekleştirildiğini görüyorum. Kendimi neden yalnız hissedeyim. Sadece benim konuşmamın nedeni görevim icabı. İçişleri Bakanı olarak bu olayla ilgili konuşmak benim görevim. Yalnız olup olmadığımı görürsünüz."

Öte yandan organize suç örgütü lideri Sedat Peker de canlı yayın sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iddialarına Twitter'dan cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN