Süleyman Soylu gazetecileri susturdu

Süleyman Soylu gazetecileri susturdu

Habertürk'te Sedat Peker'in iddialarına cevap veren İçişleri Bakanı Soylu, adeta gazetecileri susturdu. Toplam 3 saat süren yayında gazetecilerin konuşma süreleri dikkat çekti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında adeta gazetecileri susturdu.

Kübra Par'ın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayında gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy, Soylu'ya soru sormaya çalıştı.

Tansiyonun zaman zaman yükseldiği yayında gazetecilerin konuşma süreleri dikkat çekti.

Gazetecilerin konuşma süreleri şöyle:

Veyis Ateş: 1 dakika 14 saniye

Merdan Yanardağ: 2 dakika 38 saniye

İsmail Saymaz: 3 dakika 17 saniye

Mehmet Akif Ersoy: 54 saniye

NE OLMUŞTU?

Habertürk'te konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fevzi İşbaşaran'ın dövdürülmesi ve Hürriyet binasının basılması ile ilgili herhangi bir bilgisi olmadığını belirterek, 10 bin dolar alan siyasetçiyi savcıya bildireceğini söylemişti.

Hakkındaki iddialar nedeniyle istifa etmeyeceğini ifade eden Soylu, bir gazetecinin oğluyla ilgili yaptığı haberlere "Oğlumun arabasından bir şey çıkmadı ama eski Bakan'ın evinden para sayma makinası çıktı" sözleriyle tepki göstermişti.

Soylu, Türkiye'nin Sedat Peker üzerinden hedef alındığını da belirterek şunları kaydetti: "Bugün Suriye'de bir devlet kurulmaya çalışılıyor. ABD'nin üstlerinin sayısı 6'dan 14'e çıktı. Türkiye'ye karşı bir ekonomik saldırı var. Türkiye'nin kendine ait bir anayasası olsun, Türkiye Suriye konumuna düşsün istediler.

Burada hedef Türkiye. Çok basit bir operasyon var. Türkiye siyasal istikrarı nasıl sağlıyor? MHP ile AK Parti işbirliği ile. Her gün bir bombanın patladığı bir dönem yaşadık. İstanbul'da AVM'lerin açılamadığı dönemler oldu. Bu kadar cürümün işinde olan bir kişi tecavüz etmiş bir kıza. Karakola gidiyorlar ve olay kapanıyor. Burada zanlı Peker, belgesi var. Bilecik'e gidiyor. Orada kim var? Veli Küçük var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN