İstila her yerde! Koca yılan resim çerçevesinin ardından çıktı bir anda saldırdı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken paylaşılan görüntüleri görünce eliniz ayağınız titreyecek. Koca yılanın çıktığı deliği görünce ağzınız açık kalacak. Evinizde küçücük bir delik bile varsa hemen kapatın! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Dört bir yana yayılan yılanlar bu sefer uzmanları bile şoke etti. Dev yılanın çıktığı deliği görünce ağzınız açık kalacak. Koca yılan resim çerçevesinin ardından çıktı bir anda saldırdı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Evinizde bu deliklerden varsa hemen kapatın! Yılan istilası başladı. Girdikleri gibi saldırıyorlar.

hhggh-7.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Avustralya'dan gelen görüntüleri izleyince eliniz ayağınız tir tir titreyecek! Dev yılan küçücük delikten saldırdı.

ELİNİZ AYAĞINIZ TİR TİR TİTREYECEK

Avustralya'da bulunan gençler, beraber tatil yapmak için yazlıklarına gitti. Yazlıklarında duvarda asılan resmin sürekli olarak oynadığını fark eden gençler, tabloyu kaldırarak arkasına bakmak istedi. Tam bakarken olanlar oldu.

DEV YILAN BİR ANDA ÇIKARAK SALDIRDI

Resmin arkasına bakmak için tabloyu kaldıran gençler bir anda dev yılanın saldırısına uğradı. Yılanın saldırmasıyla şoke olan gençler hemen yetkilileri arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen uzmanlar yılanı hemen yakaladı. İncelemeler sonrası yılanın evde bulunan ufak bir delik içinden geçerek eve girdiği tespit edildi.

gfgfgf-2023-08-25t105856-790.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Hava sıcaklıklarının artmasından dolayı yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı daha tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN