İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor... 'Emeklerimi ve mücadelemi helal etmiyorum'

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor... 'Emeklerimi ve mücadelemi helal etmiyorum'

İYİ Parti'de istifa krizi sürüyor. Son olakak Mersin’in Erdemli ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Adayı Serdar Arslan, açıklama yayımlayarak istifa ettiğini duyurdu. Arslan açıklamasında; "Başkana, kurmaylarına ve yönetim kademesine inancımız kalmamıştır. Emeklerimi ve mücadelemi helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının ardından başlayan istifa dalgası devam ediyor. 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin Erdemli ilçesi Belediye Başkan Adayı olan ve 2024 seçimleri için tekrar aday olan Serdar Arslan, partisini eleştirdiği bir açıklama ile istifa etti.

d

Arslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"2019 yerel seçimlerinde büyük bir emek ve mücadele ile çıkmış olduğumuz yolda birçok engellemeye ve mağduriyete rağmen oyumuzu yükselttiğimiz tek ilçe olan Erdemli’mizde yarım kalan hikayemizi tamamlamak adına 1 Nisan 2019’da tekrardan kolları sıvayarak 2024 seçimleri için yeni bir mücadeleye başladık. Bu süreçte gerek ailemden gerek işlerimden fedakarlık ederek 5 yıl boyunca İyi Parti’nin faaliyetleri noktasında tamamına katıldım. Parti harici şahsi çalışmalar gerçekleştirdim. İyi Parti’nin milliyetçi ve demokratik söylemlerini ön söylemimiz olarak her platformda dile getirdik. Biz inandık ki kamuoyu araştırması, anketler, temayül yoklaması gibi birçok demokratik araştırma sonucu ilçemizin adayı belli olacak. Ne yazık ki bizim bu söylemlerimiz partinin kademelerince dikkate alınmadı.

8400689

'MERKEZ YÖNETİCİLERİ PARTİYİ VE ÜLKEYİ Bİ YERE TAŞIYAMAYACAK'

Gelinen süreçte yol arkadaşlarımın ve şahsımın demokratik talepleri yok sayılarak, ilçemize başka bir şahsın aday olacağı bildirilmiştir. Bu sebeplerden dolayı başkana, kurmaylarına ve yönetim kademesine inancımız kalmamıştır. Bu mağduriyet sadece şahsımın değil tüm ilçemizin ve gönül verenlerimizin mağduriyetidir. Haktan, adaletten, kamuoyundan bihaber genel merkez yöneticilerinin bu partiyi ve ülkeyi bir yere taşıyamayacağından dolayı mensup olduğum İyi Parti’den istifa ediyorum. Emeklerimi ve mücadelemi helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN