İYİ Parti'den İmamoğlu'na destek: Milletimizin iradesine sahip çıkmak için orada olacağız

İYİ Parti'den İmamoğlu'na destek: Milletimizin iradesine sahip çıkmak için orada olacağız

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı İmamoğlu'na destek olmak adına, bugün 16.00'da parti olarak Saraçhane'de olacaklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılıp siyasi yasağa mahkum edilmesine tepkiler sürüyor. İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun yaptığı çağrı sonrası bugün saat 16.00'da, altılı masanın liderleri Saraçhane'de bir araya gelecek.

Sosyal medyada, İmamoğlu'nun çağrısını duyurduğu paylaşımını alıntılayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da parti olarak Saraçhane'de olacaklarını belirtti.

Kavuncu, şu paylaşımda bulundu:

"Bugün saat 16.00'da, milletimizin iradesine sahip çıkmak için Saraçhane'de olacağız. Ellerimizde yalnızca Türk Bayrağımızla demokrasimize sahip çıkacağız. Sandıkla gelen ancak sandıkla gider!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN