İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan kritik seçim iddiası: Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağına inanıyor

KARAR TV'nin Orta Dalga programında Gülay Erdemli ile İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu gündeme dair değerlendirmede bulundu. Erdemli'nin sorularını yanıtlayan İYİ Partili Ağıralioğlu, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için "Erdoğan, ısrarla ve inatla aday olarak karşısında en çok Kılıçdaroğlu'nu görmek istiyor. Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa kendisinin kazanacağına inanıyor." dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, KARAR TV'nin Orta Dalga programında Gülay Erdemli'nin sorularını yanıtladı. İYİ Partili Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması halinde kendisinin kazanacağını iddia etti.

Ağıralioğlu, "Erdoğan, ısrarla ve inatla aday olarak karşısında en çok Kılıçdaroğlu'nu görmek istiyor. Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa kendisinin kazanacağına inanıyor." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu'nun açıklamasının devamı şu şekilde:

En çok Tayyip Bey'in görmek istediği aday kim? Konuşmalarından çıkardığımız yıllardır ısrarla ve inatla sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben bu kabil bir eleştirinin merkezinde oturacak olsam böyle bir eleştiri de kaygı da niye bulunayım ki? Yani Tayyip beyin en çok görmek istediği aday sayın Kılıçdaroğlu ise, benim sizin dediğiniz ithamın altında olmamı sağlayacak olan şey nedir? Hiç itiraz etmemek.

EN ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİ ADAYI EN ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİ ŞEKİLDE KARŞISINDA MUHATAP GÖRMEK İSTİYOR

Halbuki ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum. Diyorum ki, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi yani bunu görüp görmemiz lazım falan diyorum. Oo Yavuz Ağıralioğlu, iktidar cenahının kulisini şey yapıyor. İktidar cenahının kulisi en çok görmek istediği adayı en çok görmek istediği şekilde böyle karşısında muhatap görmek istiyor. Benim şimdi adayla ilgili bir rezervem yok ki. Sağ seçmenin oy isteksizliğini mevzu ediyorum. Dolayısıyla tam olarak üstüne bastınız. Sorunuz da o şekildeydi. Ben onu kastediyorum. Arkadaşların tahammülsüzlüğünden iş bana böyle bir suçlama yapmaya kadar geldi. Nezaketsizliğe bakın. Hükümete istişareye kapalı diyenlere bakın. Hükümete farklı seslere tahammülü yok diyenlere bakın. Bize demokrasi vaat edenlere bakın. Ne güzel dünya ya. Herkesin eli belinde.

BANA SÖYLEDİKLERİ LAFLARIN ONDA BİRİNİ DEVLET, MİLLET DÜŞMANLARINA SÖYLEYEMEZLER

Bana dedikleri bir haftadır sadece kaybedebiliriz kaygısından dolayı bana söyledikleri lafların onda birini devlet, millet düşmanlarına söyleyemezler. Söylesinler bakalım. Efendim HDP'nin oyları falan var güzellemesinin arkasında soykırım var diyenlere, devlet soykırım yaptı diyenlere, Türk devleti kimyasal silah kullanıyor diyenlere, Türk milleti narko devlet gibi davranıyor diyenlere çıtı çıkmamış adamlar benim kaybetme kaygımın üstüne atladılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN