Anket şirketi sahibi seçim tarihini açıkladı! Zamanında mı yapılacak?

Anket şirketi sahibi seçim tarihini açıkladı! Zamanında mı yapılacak?

Seçim tarihi ile ilgili tahminler ve açıklamalar gelmeye devam ederken bir paylaşım da MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat'tan geldi. Kulat, seçimin 18 Haziran 2023'te yapılacağını iddia etti.

Türkiye'de seçim heyecanı devam ediyor. Hazırlıkların başlamasına rağmen henüz seçim tarihi ile ilgili bir netlik yok. Haziran ayında yapılması planlanan seçimler, Ramazan ayı, YKS ve hac gidişleri tarihi sebepleri ile bir çıkmaza girdi. Konu ile ilgili tahminler ve açıklamalar ise hem siyasilerden hem de sektörde bulunan kişilerden gelmeye devam ediyor.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat ise seçim tarihi ile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Mehmet Ali Kulat, seçimin 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacağını iddia etti.

18 HAZİRAN'DA YAPILACAK

Kulat, seçimlerin zamanında yapılacağına vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Genel Seçim 18 Haziran 2023 Tarihinde (zamanında) yapılacak” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN