İzmir'de aile katliamı... Eşini yaraladı, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti

İzmir'de aile katliamı... Eşini yaraladı, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti

İzmir'de bir süredir kanser tedavisi gören öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz ailesini katletti. 4 yaşındaki kızı Linda Yılmaz’ı ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi tabancayla öldürüp, boşanma aşamasındaki eşi Derya Uzelli'yi ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti.

Türkiye'nin toplumsal sorunu haline gelen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Her gün kadınlar eski eşi, sevgilisi, arkadaşı tarafından katlediliyor. Değişen tek şey ise kadınların isimleri...

Korkunç olay, İzmir'de saat 09.30 sıralarında Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi 879 Sokak'ta meydana geldi. Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ın yaşadığı evin önüne geldi.

yeni-proje-6.jpg

Yılmaz, burada otomobilden inen kızı Linda Yılmaz'a, kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye ve eşi Derya Uzelli Yılmaz'a tabancayla ateş etti. Yılmaz daha sonra aynı silahla kendini başından vurdu.

yeni-proje-7.jpg

DERYA UZELLİ'NİN DURUMU AĞIR

İhbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Derya Uzelli Yılmaz ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Derya Uzelli Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

yeni-proje-8.jpg

SALDIRGANIN ÜZERİNDE 4 RUHSATSIZ TABANCA ÇIKTI

Polis ekiplerinin incelemesinde, üzerinden 4 ruhsatsız tabanca çıkan Yusuf Yılmaz'ın olası tutukluluk durumunda diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığının değerlendirildiği belirtildi.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürerken, soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN