İzmir'de et satışı alışverişi yapacaklar dikkat! O tarihler arasında yapılacak: Fiyatlar yarıya yarıya düştü

İzmir'de et satışı alışverişi yapacaklar dikkat! O tarihler arasında yapılacak: Fiyatlar yarıya yarıya düştü

Uygun fiyatlı et alışverişlerinin adresi belli oldu. Enflasyon ve ekonomik kriz sonrasında zamlanan et fiyatlarına karşı büyük bir hamle geldi. O belediye uygun fiyatta et satışıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Etiketler düştükçe düşüyor. İşte uygun fiyatlı et satışı detayları…

Tatil bölgesi arasında yer alan İzmir, pahalı şehirler arasında da görülmektedir. İzmir'in Seferihisar ilçesinden tüm vatandaşları sevindiren önemli bir açıklama yapıldı. İzmir Seferihisar Belediyesi Halk Market ile vatandaşlara uygun fiyatlı et satışı yapılacağını duyurdu. İşte uygun fiyatlı et satışı detayları…

O TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

İzmir Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yerel üretici ve tüketicilerin bir araya getirileceği belirtildi. Seferihisar Belediyesi Halk Market, kasap reyonunda 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak yeni İndirimin detayları paylaşıldı. Kampanya kapsamında dana kıyma ve kasap köfte fiyatı 299 TL, kuşbaşı dana eti fiyatı ise 319 TL'den satışa çıkarıldı.

et-kasap.jpg


Ekonomik kriz ve hayat pahalılığı derken Alım gücü de her geçen gün geriye gidiyor. hem marketler hem de belediyeler tarafından yapılan kampanyalar yakından takip edilirken Seferihisar Belediyesi Halk Market ile vatandaşın derdine çare oldu. Sosyal belediyecilik hizmetleri ile dikkat çeken Seferihisar Belediyesi, halka ucuz ürün imkanı sunuyor. 30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası tüm halkın dikkatinde yer alıyor. Vatandaşlar Seferihisar ve Ürkmez'de yer alan Halk Market şubelerinden alışverişlerini tamamlayabilecek.

kiyma-et.jpg

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Fiyatlar her geçen gün rekor üstünde rekor kırarken Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Halk Market hizmetimizle hem vatandaşlarımızın ürünlere ucuz ve kolay ulaşımını sağlıyoruz, hem de yerel üretimi destekleyerek, Seferihisarlı üreticilerimizle tüketicilerimizi buluşturuyoruz. Halk Market bu yönleriyle çok önemli bizim için. Seferihisarlı çiftçimiz, üreticimiz kazanırken, hemşehrilerimiz organik ve kaliteli ürünlere daha ucuz ulaşıyor. Böylelikle hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanıyor.” ifadelerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN