İzmit, Bolu, Antalya'dan getiriliyor tezgahları beyaza boyuyor! Her bütçeye uygun seçenekle yoksa satıyor

İzmit, Bolu, Antalya'dan getiriliyor tezgahları beyaza boyuyor! Her bütçeye uygun seçenekle yoksa satıyor

Türkiye'nin dört bir yanından geliyor pazar tezgahlarını beyaza boyuyor. Vatandaşlar bu ürünü almak için resmen tezgah önünde kuyruk oluşturuyor. Kilosu 100 TL'ye çıksa da taleplisi her geçen gün daha da artıyor.

Eskişehirli vatandaşlar semt pazarlarında döne döne mantar örüyor. Kış aylarında en çok tüketilen sebzelerden biri olan mantarlar gün geçtikçe daha bir yoğun ilgi ile karşılanıyor. Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan mantarlar ise İzmit, İstanbul, Bolu ve Antalya'dan getirilip kilosu 50 ile 100 TL'den satılıyor. Her bütçeye uygun seçenek sunan esnafın da satışlardan yüzü gülüyor.

HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Kış denildiği zaman akla ilk gelen sebzeler arasında yer alan mantarlar Eskişehirli esnafında tezgahını suçluyor. Eskişehir'de mantar satışı yapan bir esnaf İzmit, Bolu, İstanbul ve Antalya'dan gelen mantarların müşteriler ile buluşturulduğunu belirtti. Pazar esnafı, “Ama genelde daha çok İzmit, Bolu ve İstanbul’dan geliyor. Çünkü Eskişehir’ daha yakın şehirler olduğu için. Allah’a şükür satışlarımız çok iyi. Mantar fiyatları 50-80 ve 100 TL civarlarında değişiklik gösteriyor. Kış aylarına girilmesiyle tezgâhlardaki yerini almaya başladı. Yoğunluk var, bunun ilerleyen günlerde daha da artmasını bekliyoruz" sözlerini dile getirdi.

mantar-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN