Jahrein de Kılıçdaroğlu'na dava açtı

Jahrein de Kılıçdaroğlu'na dava açtı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisine kullandığı ifadeler nedeniyle yayıncı 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç'a tazminat davası açmıştı. Sonuç, kendisine tazminat davası açan Kılıçdaroğlu'na karşı davayla yanıt vererek "500 bin TL lazım acil" dedi ve CHP'ye telif davası açtığını duyurdu.

'Jahrein' adıyla da bilinen oyun yayıncısı Ahmet Sonuç, kendisine dava açan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı dava açtı.

Sonuç seçim öncesi Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayını sosyal medya hesaplarından paylaşan CHP'ye telif davası açtığını belirtti.

Sonuç Twitter'dan "Videoya telif davası açtım dedem. 500 bin tl lazım acil @kilicdarogluk! Şimdilik YouTube üzerinden telif hakkı ihtarı attım. Yasal prosedürü de avukatım bu hafta başlatmış olacak." paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu, Sonuç'a, kendisine yönelik kullandığı "leblebi kafalı" sözleri nedeniyle hakaret davası açmış ve 200 bin TL tazminat talep etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN