Jüpiter retrosu Mansur Başkanı da vurdu! Ankara’da metroya binen şaşkına döndü: Bakın metrodan ne çıktı…

Jüpiter retrosu Mansur Başkanı da vurdu! Ankara’da metroya binen şaşkına döndü: Bakın metrodan ne çıktı…

Başkentlileri unutmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir sürprize imza attı. Sabah metroya binen Ankaralılar gördükleriyle şaşkına döndü. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni sürprizi…

Ankaralılar her gün yeni bir haber ile güne uyanıyor. Her daim vatandaşın yanında olduğunu hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların moral ve motivasyonunu yükseltmek için yeni bir çalışmaya imza attı. Sabah saatlerinde metroya binen var Ankaralılar gördükleriyle şaşkına döndü. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni sürprizi…

MANSUR BAŞKAN’DAN MORAL…

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına bir yenisini ekledi. Her daim halkının yanında olduğunu hissettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir sürprize imza attı. Yüzlerde tebessüm oluşturan yeni çalışma tüm metrolarda Ankaralıları bekliyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi metro tutacaklarına koydukları, açıklamalar ile dikkat çekti. Burçlara göre tutacaklara koyulan yorumlar dikkat çekerken bazı yuh yorumlar şu şekildedir:

burc-metro.jpg

Başak: Unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz,
Oğlak: Bensiz de yaşarsın ama tadın tuzun olmaz,
Koç: Mükemmel olmaya çalışmıyor zaten öyleyim

Son yıllarda büyük bir önem taşıyan burç yorumları hayatımızın her alanında etkisini gösteriyor. Jüpiter retrosu Ankara metrolarını da vurdu. Günlük yaşama renk katan Ankara Büyükşehir Belediyesi halkla ilişkisini güçlendirmek amacıyla yeni çalışması ile yüzleri güldürdü.

metro-burc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN