Kadın model Diyarbakır’da muhtarlık için adaylığını koydu! Sosyal medyada yorumlar yıkıldı: ‘İstanbul’u bile alır’

Kadın model Diyarbakır’da muhtarlık için adaylığını koydu! Sosyal medyada yorumlar yıkıldı: ‘İstanbul’u bile alır’

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Diyarbakır’dan gelen haber oldukça dikkat çekti. Öyle ki kadın model Diyarbakır’da muhtarlık için adaylığını koydu. Haberin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte yorumlar da yağmur gibi yağdı: ‘İstanbul’u bile alır’…

Diyarbakır Bağlar ilçesi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oldukça ilginç bir heyecan yaşayacak. Çoğunluğu erkeklerden oluşan muhtar adaylığı için bu sefer bir kadın model adaylığını açıkladı. Bu durum Diyarbakır’da bir ilk olarak tanımlanıyor.

kadin-model-1.jpg

4 ERKEK ADAYA RAKİP

Diyarbakır’da çeşitli markaların modelliğini yapan Simurg Sarsılmaz, Kaynartepe Mahalle muhtarlığına adaylığını koydu. Başarının yolunun çalışmak ve samimiyetten geçtiğinin altını çizen Sarsılmaz, 4 erkek adaya rakip oldu.

kadin-model-simurg-sarsilmaz-diyarbakir-da-16893477-3444-m-1.jpg

Sarsılmaz adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

uii.png

Sarsılmaz’ın adaylığı sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, ‘İstanbul’u bile alır’ diyenler oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN