Kadın polis, meslektaş eşinin tabancasıyla yaşamına son verdi

Kadın polis, meslektaş eşinin tabancasıyla yaşamına son verdi

Bursa'da polis memuru Tuğba D. (42), polis eşinin tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Tuğba D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu, geri hizmette görev yaptığı ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Abdi İpekçi Bulvarı'nda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Tuğba D., iddiaya göre, akşam saatlerinde eve geldikten sonra polis olan eşi A.D.'nin tabancasıyla intihar etti. nı aldı.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tuğba D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Tuğba D.'nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Tuğba D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu ve geri hizmette görev yaptığı, daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN