Kadınlara uzaktan çalışma modeli geliyor

Kadınlara uzaktan çalışma modeli geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadınlar için uzaktan çalışma modelleri üzerinde çalıştıklarını belirtti. Göktaş, amaçlarının kadınların istihdam ve iş gücü piyasasına katılımlarının artırılması olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya'da Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi Kadın- Erkek Fırsat Eşitliği'nin Sağlanması ve Kadınların Güçlenmesi Programı Başkanlar Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Göktaş, kadınların istihdam ve iş gücü piyasasına katılımlarının artırmak için esnek ve uzaktan çalışma modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Bakan Göktaş, hibrit çalışma modeli ve mahalle tipi kreşler üzerinde çalışmalar yaptıklarını da belirtti.

tttt.jpg

Göktaş'ın "TÜİK verilerine göre, 2005'te 4 milyon 773 bin olan kadın istihdam sayımızı 2 kattan fazla artırarak yaklaşık 11 milyona ulaştırdık." açıklaması da dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN