Kar yılbaşını beklemeden lapa lapa geliyor! Marmara, Ege, Karadeniz ve İç Anadolu için son dakika uyarısı: Yollar kapanacak

Kar yılbaşını beklemeden lapa lapa geliyor! Marmara, Ege, Karadeniz ve İç Anadolu için son dakika uyarısı: Yollar kapanacak

Marmara, Ege, Karadeniz ve İç Anadolu için son dakika uyarısı geldi! Yılbaşına karlı bir atmosferde giriş yapmak isteyenlerin dileği erkenden kabul oldu! Kar yılbaşını beklemeden lapa lapa geliyor! Yollar kapanacak, etraf bembeyaz olacak...

Yılbaşı için kar heyecanı beklenirken, kar erken gelecek. Yeni yıla karla girmek isteyenlere müjde geldi. Aralık ayı başlarında Meteoroloji eski Bölge Müdürü Murat Şahin, aralık ayının ortasında kuvvetli soğuk hava dalgası ihtimaline karşı uyarıda bulunmuştu.

KAR UYARISI VERİLDİ

2023-kis-kar-yagacak-mi-1.webp

"Havalar ısınacak mı?" diye düşünürken Meteoroloji eski Bölge Müdürü Murat Şahin; Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege için kar uyarısı verdi.

HAVA SICAKLIĞI 10-15 DERECE DÜŞECEK

Uyarısında 16-17-18 Aralık günlerinde sert ve kuvvetli fırtına şeklinde poyraz beklendiğini belirten Şahin, hava sıcaklığının aniden 10-15 derece düşeceğini belirtti.

Şahin, kar uyarısı verirken “Trakya başta olmak üzere Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı için kar yağışı var.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN