Kar zinciriniz yoksa o yola sakın girmeyin! Geri dönmek zorunda kalabilirsiniz: Geçişlere izin verilmiyor

Kar zinciriniz yoksa o yola sakın girmeyin! Geri dönmek zorunda kalabilirsiniz: Geçişlere izin verilmiyor

Kar yağışının etkisi altına giren o bölgede geçişlerde trafik kontrolü başladı. Ekipler araçları durdurarak kış lastiğini ve zincirleri kontrol ediyor. Kar zinciri olmayanlar geçemiyor. Kar zinciriniz yoksa o yola sakın girmeyin...

Yoğun kar yağışı, sis ve tipi Mersin'in Mut ilçesinde ulaşımı olumsuz etkiliyor. İlçedeki Sertavul Geçidi bölgesinde hava koşulları nedeniyle kar lastiği ve zincirsiz araçların geçişine izin verilmediği bildirildi.

GEÇİŞLER KONTROL EDİLİYOR

Sertavul Geçidi’nde kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmiyor

Akdeniz ile İç Anadolu'yu birbirine bağlayan önemli bir geçiş noktası olan Sertavul Geçidi'nde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, sis ve tipi etkisini gösterdi. Karayolları ekipleri, bölgedeki kar ve buzlanmayı önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sertavul Geçidi’nde kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmiyor

Sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla, Sertavul Geçidi'nde otomobil ve küçük araçların geçişine kar lastiği ve zincir takarak izin verilirken, tır, kamyon ve uzun araçların geçişine şu an itibariyle izin verilmiyor. Trafik ekipleri, Alahan ve Sertavul Geçidi'nde seyir halindeki araçları durdurarak, kar lastiği ve zincir takma konusunda sürücüleri uyarıyor.

Bölgedeki yayla köylerinde yolların kapanmaması için Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri de aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN