Karanlık evden çıkanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz! Birden hareket edince Allahu Ekber Allahu Ekber diye bağırdı

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler görenleri şoke etti. Terk edilmiş karanlık bir evde çekilen video görenlerin ağzını açık bıraktı. Tozlar içinde kalmış yaratığın birden bre hareket etmesiyle videoyu çeken adam "Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber" diye bağırmaya başladı. O anlar izlenme rekorları kırarken korkunç anlar saniye saniye kaydedildi. İşte o anlar...

Terk edilmiş karanlık evde çekilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Karanlığın içinde belirlenen tozlu yaratığın bir anda büyümesi videoyu çeken adamın aklını aldı. Canavarın büyüdüğü fark eden adam bir anda "Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber" diye bağırmaya başladı. O anlar ise saniye saniye kameralara kaydedildi.

CANAVAR YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ

Sosyal medyada paylaşılan bir video izlenme rekorları kırdı. Çekilen görüntülerde bir adamın terk edilmiş bir karanlık eve tek başına girdiği görülüyor. Adamın bir anda çevirdiği tozlanmış yaratık herkesin yüreğini ağzına getirdi.

'ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER' DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Yaratığın hareketlenmesiyle birlikte büyük bir korku yaşayan adam da "Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber" diye bağırmaya başladı. O anlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN