Kardan kahvehane yaptı, herkes hayran kaldı! Esnaftan kahvesine müşteri yağdıran fikir: "Burada çayın keyfi çok başka oluyor"

Kardan kahvehane yaptı, herkes hayran kaldı! Esnaftan kahvesine müşteri yağdıran fikir: "Burada çayın keyfi çok başka oluyor"

Kar yağışı renkli görüntülere sahne oldu! Kardan ev, kardan araba derken şimdi de kardan kahvehane! Görenler hayran kaldı! Kahvehaneye adeta müşteri yağdı! "Burada çayın keyfi başka oluyor."

Muş'ta, çay ocağı işleten Yılmaz Alak, yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürerek yaptığı kardan iglo kahvehanesiyle vatandaşların ilgisini çekiyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nin yoğun kar yağışına sahne olduğu bu günlerde, Yılmaz Alak kar yığınlarını kullanarak kardan bir kahvehaneyi hayata geçirdi. İçerisinde çay, kahve ve sıcak süt gibi içeceklerin servis edildiği bu özgün mekan, müşterilerine keyifli bir atmosfer sunuyor.

MÜŞTERİLER MEMNUN

kardan-kahve-1.webp

Kar yağışını eğlenceli bir deneyime dönüştürmek isteyen Yılmaz Alak, "Şehrimize çok fazla kar yağdığı için bunu eğlenceye çevirdim. Kar yığınlarını kürek yardımıyla bir araya getirerek kardan iglo kahvehaneyi oluşturdum. Bu iglo kahvehanede misafirlerimize farklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyorum. Müşterilerimiz ve misafirlerimiz, burada çay içmenin tadının ve keyfinin farklı olduğunu söylüyorlar." şeklinde konuştu.

kardan-kahve-2.webp

İglo kahvehanede çay içen Fotoğraf Sanatçısı Kenan Demir ise bu özgün mekanı "Kahvehane işletmecisi ağabeyimiz kardan bir kahvehane yapmış. Hayatın ve insanların bizleri fazlasıyla yorduğu bu zaman diliminde üzerimizdeki ağırlıkları atmak adına, çok farklı ve bir o kadar otantik olan kardan kahvehaneye gelerek çayımızı, kahvemizi yudumlayarak üzerimizdeki negatif ağırlıklarımızı attık." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN