İstanbul'da ailesiyle son olarak 10 Ekim akşamı iletişim kuran serbest gazeteci Hakan Tosun, iki gündür kayıptı. Tosun'un Esenyurt'ta yaşayan ailesinin yanına giderken darp edildiği, başından yara almış şekilde yol kenarına atıldığı öğrenildi.
YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
Bulunduğu yerde üzerinden kimlik gibi herhangi bir belge çıkmayan Tosun’un, bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldığı ancak kaydı bulunmadığı için ailesine ulaşılamadığı aktarıldı. Öte yandan Hakan Tosun'un beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakımda tedavi altında olduğu da belirtildi.
Tosun hakkındaki son bilgiyi kız kardeşi verdi. Tosun'un Çam Sakura Hastanesi'nde olduğu, bilincinin kapalı olduğu ve tedavi edildiği kız kardeşi tarafından bildirildi.
