Kılıçdaroğlu, 'A Takımı'nın istifasını istemişti: CHP'de kritik toplantı başladı

Kılıçdaroğlu, 'A Takımı'nın istifasını istemişti: CHP'de kritik toplantı başladı

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Meclis dağılımı ve kazanan cumhurbaşkanı belli oldu. CHP, seçim değerlendirmesini yapmak üzere bugün Ankara'da bulunan genel merkezde bir araya geldi. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Kılıçdaroğlu, MYK üyelerinin istifasını istemiş ve değişim için düğmeye basmıştı. Bugün yeni MYK'nın da belirlenmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti yönetiminde değişim için harekete geçti. Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Kılıçdaroğlu başkanlığında Ankara'da bulunan CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, MYK üyelerinden toplantıya istifalarıyla gelmelerini istedi. Kılıçdaroğlu'nun bazı Genel Başkan Yardımcıları ile yolunu ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

KILIÇDAROĞLU YEREL SEÇİM'DE PARTİNİN BAŞINDA MI KALACAK?

CHP'nin MYK'yı topladıktan sonra Parti Meclisi'ni de bir araya getirmesi bekleniyor. Parti Meclisi'nde 38’inci Olağan Kurultay takvimi de netleşecek. Kurultayın ekim ya da kasımda yapılacağı, Kılıçdaroğlu'nun 2024 Mart'ındaki yerel seçime kadar partinin başında kalma eğiliminde olduğu belirtiliyor.

İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Seçimin hemen sonrasında verdiği "Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir" mesajıyla dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da hafta sonu Ankara’ya geliyor.

İBB Başkanı'nın yönetimde bazı isimlerin değişmesinden yana olduğunu dile getirebileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN