CHP’de 28 Mayıs istifası: İl başkanı görevini bıraktı

CHP’de 28 Mayıs istifası: İl başkanı görevini bıraktı

28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olamayan muhalefet kanadında hareketlilik devam ediyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir de görevini bıraktığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dün MYK üyelerinin istifası sonrası bir istifa haberi de Kayseri’den geldi.

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sözcü'nün haberine göre Adil Demir, “Hem işlerim yoğun hem de sağlık problemlerim var ama istifanın tek nedeni bu değil. Kayseri’de milletvekili sayımızı artırdık ve oy oranımızı yükselttik ama bu yeterli değil. İktidar olamadık ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçtiremedik. Bu sebeple görevimden istifa ettim” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN