Kılıçdaroğlu: Geliyor, gelmekte olan

Kılıçdaroğlu: Geliyor, gelmekte olan

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Manisa'da esnafı ziyaret etti. Daha sonra vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Kimse umudunu yitirmesin, geleceğiz. Şundan emin olmanızı istiyorum, geliyor, gelmekte olan" diye konuştu.

Yunusemre ilçesi İzmir Caddesi'ndeki iş yerlerini gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti esnasında çiğköfte dükkanında çalışan bir kişi, HDP'li olduğunu belirterek, "Ben HDP'liyim, terörist değilim. İstanbul ile Ankara'yı nasıl birlikte aldıysak, ben istiyorum ki iktidarı da beraber alalım." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu da "İktidar her halükarda milletin oylarıyla alınacaktır inşallah. Memlekete huzur gelecektir. Huzurla beraber bereket ve güzellikler de gelecek." yanıtını verdi.

'GELİYOR, GELMEKTE OLAN'

İl merkezindeki esnaf ziyaretini tamamlayan Kılıçdaroğlu, daha sonra Saruhanlı ilçesine geçerek, Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrası belediyeden ayrılan Kılıçdaroğlu, dışarıda bekleyen kalabalığa seslendi.

Belediye Başkanı Bilgin'den ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi aldığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Güzel çalışmaları yakından takip ediyorum. Kimse umudunu yitirmesin, geleceğiz. Şundan emin olmanızı istiyorum, geliyor, gelmekte olan." diye konuştu.

Daha sonra Akhisar ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu, burada basına kapalı gerçekleştirilen "Kadın Buluşmaları" etkinliğine katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN