Kılıçdaroğlu, Danıştay'ın 'İstanbul Sözleşmesi' kararını eleştirdi: İktidarımızın ilk 24 saatinde uygulanacak

Kılıçdaroğlu, Danıştay'ın 'İstanbul Sözleşmesi' kararını eleştirdi: İktidarımızın ilk 24 saatinde uygulanacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Danıştay'ın, İstanbul Sözleşmesi'nin feshinin iptali talebini reddetmesine tepki göstererek "Bu millete sözüm var, iktidar olduğumuzda, ilk bir hafta, hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi'ni tekrar yürürlüğe koyacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makamında çalışmalarını gerçekleştirdi. Randevulu misafirlerini Meclis'te kabul eden Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı çağrının ardından KYK borçlarının faizlerinin silinmesine ilişkin soruya, "O mesele bitti arkadaşlar. Bu ülkenin daha önemli sorunları var onlarla ilgileneceğiz. Gündemimizde yeni sorunlar var" yanıtını verdi.

'BU MİLLETE SÖZÜM VAR'

Danıştay'ın İstanbul Sözleşmesi'nin feshi kararının iptali istemini reddetmesine ilişkin soruya ise Kılıçdaroğlu, "Bu millete sözüm var, iktidar olduğumuzda, Allah'ın izniyle olacağız halkın takdiri ile, ilk bir hafta hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi'ni tekrar yürürlüğe koyacağız" diye cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN