Kılıçdaroğlu, linç girişimi sırasında evini açan aile ile buluştu

Kılıçdaroğlu, linç girişimi sırasında evini açan aile ile buluştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, linç girişimi sırasında kendisine evini açan Doruk ailesi ile iftarda buluştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Köyü'nde Doruk ailesi ile iftar yaptı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Doruk ailesinin, 2 yıl önce Çubuk'taki linç girişiminde Kılıçdaroğlu'nu misafir eden aile olduğu bilgisini verdi.

Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun bu akşam Akkuzulu Köyü'nde Doruk ailesi ile buluşarak birlikte iftar yaptığını, Deniz Demir sosyal medya hesabından duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Piyade Er Yener Kırıkcı, 19 Nisan 2019'da Türkiye-Irak sınır hattında çıkan çatışmada şehit düşmüştü. Şehit askerin cenazesi Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Köyü'nde, 21 Nisan 2019'da toprağa verilmişti.

Cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'na linç girişiminde bulunulmuştu. Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili 36 kişi hakkında dava açılmışt.

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün 'kamu görevlisini kasten yaralamak' ve 'kamu görevlisine alenen hakaret' suçlarından 1 yıl 8 aydan 3 yıl 10 aya kadar hapsi istenmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN