Kılıçdaroğlu İsrail'in zulmünü kınadı: En büyük arzum Filistin'in bağımsız olması

Kılıçdaroğlu İsrail'in zulmünü kınadı: En büyük arzum Filistin'in bağımsız olması

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını kınayarak "Filistin'i bölgemizde bağımsız bir devlet olarak görmek, en büyük arzumuzdur" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Salgın hastalık ve etkisiz kalan tedbirlerin maddi ve manevi güçlükler yarattığını belirten Kılıçdaroğlu, "Ancak salgın, bu mübarek ayda bize ve tüm insanlığa dayanışmanın, yardımlaşmanın önemini tekrar hatırlattı. Milletimizin bu zor günleri sağlık ve huzur içinde atlatabilmesi için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

FİLİSTİN MESAJI 

Mübarek ramazanın son günlerinde Filistin’de, kutsal topraklarda yaşanan çatışmaların ise kendilerini derinden üzdüğünü bildiren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"İsrail'in Mescid-i Aksa'da çocukları da hedef alarak yaptığı katliam, bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini alacaktır. Tüm bölge halklarının olduğu gibi, Filistinli kardeşlerimizin de yüzünün gülmesi Türkiye’nin BM'yi harekete geçirecek adımları hızla atmasına bağlıdır. Filistin’i bölgemizde bağımsız bir devlet olarak görmek, en büyük arzumuzdur.

KARDEŞLİK DOLU BAYRAMLARA...

Bu duygularla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimizi, Kovid-19 mücadelesinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum.

Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimize; bu zorlu dönemde görev yapan apartman görevlilerimiz, kuryelerimiz, bakkallarımız ve PTT çalışanlarımız başta olmak üzere, işbaşı yapan tüm emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Sevgi, saygı, barış ve kardeşlik dolu nice bayramlara."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN