Karamollaoğlu'ndan bayram mesajı: Masumların kanı nedeniyle buruk gireceğiz

Karamollaoğlu'ndan bayram mesajı: Masumların kanı nedeniyle buruk gireceğiz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle paylaştığı mesajında İsrail'e de tepki gösterdi: İslam dünyası olarak işgalci İsrail'in, Kudüs ve Gazze'de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle paylaştı. 

Karamollaoğlu, tam kapanma sürecinde akraba ve eş dost arasında bulunan mesafenin ramazan ayı boyunca gönül bağlarının kuvvetini hatırlattığını belirtti.

"YARINLAR TAZE VE GÜÇLÜ"

Geride bırakılan her günün, özlemlerini dindirecek günlere kendilerini biraz daha yaklaştırdığını ifade eden Karamollaoğlu, "İslam dünyası olarak işgalci İsrail'in, Kudüs ve Gazze'de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız.

Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur" ifadelerini kullandı.

"BAYRAMLARDA NEŞELİ HİSSETMELİYİZ"

Her şeye rağmen bayram sevincini ve neşesini hissetmek gerektiğinin altını çizen Karamollaoğlu, "Bütün kısıtlamaları aşan bayram sevincimizin sağlıklı, huzurlu ve güzel yarınların müjdecisi olmasını temenni ediyor, memleketimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum" düşüncelerini paylaştı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN