Son dakika! İsrail'den yeni tehdit: Ateşkes yok, saldırılarımız sürecek

Son dakika! İsrail'den yeni tehdit: Ateşkes yok, saldırılarımız sürecek

Son dakika haberi... İsrail Savunma Bakanı Gantz, ateşkes planlamadıklarını ve Gazze'ye yönelik saldırıları sürdüreceklerini açıkladı: İsrail ateşkese hazırlanmıyor. Şu anda bu operasyonun ne zaman sona ereceği belli değil.

Son dakika haberi... Müslümanlar yarın Ramazan Bayramı'na hazırlanırken, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz Filistinleri tehdit etti. 

The Times of Israel gazetesine göre, Gantz, Filistinli direniş gruplarının roket saldırılarından en büyük zararı gören kentlerden Askalan'ı ziyaret etti.

"İSRAİL ATEŞKESE HAZIRLANMIYOR"

İsrail'in saldırılarını durdurmayacağını açıklayan Gantz, "İsrail ateşkese hazırlanmıyor. Şu anda bu operasyonun ne zaman sona ereceği belli değil. İsrail Savunma Kuvvetleri, saldırılara devam edecek ve uzun vadede tam bir sükunet sağlayacak" diye konuştu. 

"AHLAKİ VAAZLARA KULAK ASMAYACAĞIZ"

Gantz, Gazze'de sivil yerleşim noktalarına saldırılar düzenleyen İsrail'e karşı uluslararası tepkilere ilişkin ise "İsrail vatandaşlarını koruma görevimize karşı ahlaki vaazlara kulak asmayacağız" ifadesini kullandı.

Bu arada İsrail saldırılarında şehit sayısı 48'e yükseldi. Hayatını kaybedenlerden 14'ünün çocuk, 3'ünün kadın olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN