Zulmün adı İsrail! Gazze'yi aralıksız bombaladılar

Zulmün adı İsrail! Gazze'yi aralıksız bombaladılar

İsrail savaş uçakları, Gazze'deki direniş güçlerine ait güvenlik merkezleri ve polis karargahlarını aralıksız bombaladı. Son günlerdeki saldırılar arasında en şiddetlisinin bu sabah yaşandığı belirtilirken, ölü ya da yaralı sayısı ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

İsrail savaş uçakları, bu sabah saatlerinde Gazze'deki direniş güçleri noktaları yoğun bombardımana tuttu. 

AA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları birkaç dakika içinde bıraktığı onlarca bombayla Gazze Şeridi'nin güneyi, kuzeyi ve orta kesimlerinde çok sayıda noktayı hedef aldı.

01.jpg

EN ŞİDDETLİ SALDIRI BU SABAH OLDU

Son günlerdeki saldırılar arasında en şiddetlisinin bu sabah yaşandığı belirtilirken, ölü ya da yaralı sayısı ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. 

01-001.jpg

Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in yoğun saldırılarının kentteki tüm polis merkezi ve karargahlarını hedef aldığı kaydedildi.

02-001.jpg

ŞEHİT SAYISI 35'E ÇIKTI

Bu arada Gazze Şeridi'nin güneyine düzenlediği hava saldırılarında 2 Filistinli daha şehit oldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pazartesi gününde bugün saat 03.30'a dek süren saldırılar sonucunda 2 Filistinlinin daha şehit olduğu, böylece şehit sayısının 35'e yükseldiği belirtildi. 

Açıklamada şehitler arasında 12 çocuk ile 2 kadının da bulunduğu kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN