Kılıçdaroğlu Twitter biosunu değiştirdi

Kılıçdaroğlu Twitter biosunu değiştirdi

Dün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. Bugün grup toplantısında kürsüye veda eden CHP lideri Twitter profiline "13. Cumhurbaşkanı Adayı" tanımını ekledi.

Millet İttifakı dün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yaptıkları toplantının ardından cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından CHP'li lider bugün partisinin grup toplantısında kürsüye veda konuşması yaptı.

Kılıçdaroğlu kürsüden son kez seslenerek "Bu coğrafyanın neresinde yaşıyorsanız huzur içinde yaşamanızı isterim. Yeni bir başlangıç için beraber ve birlikte var olduğumuz bütün sıkıntıları aşalım istiyorum. Biz bunları yaptığımız zaman o şahane o görkemli Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bugün bu kürsüye veda etmek için bulunuyorum. Veda etmek kolay olmuyor." ifadelerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Twitter profilindeki biyografi kısmında değişikliğe gitti. Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı | Gençlerin Demokrat Amcası | Bay Kemal" ifadelerinin yanına "13. Cumhurbaşkanı Adayı" tanımını ekledi.

ekran-alintisi-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN