Kılıçdaroğlu uyuşturucu baronlarına seslendi: Peşinize düşüp kafalarınızı koparacağım

Kılıçdaroğlu uyuşturucu baronlarına seslendi: Peşinize düşüp kafalarınızı koparacağım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere'den uyuşturucu baronlarına seslendi. Kılıçdaroğlu, "Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım." dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT televizyonuna bağlanarak açıklamalarda bulundu. İngiltere'den uyuşturucu baronlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım. Emniyetin raporları bunları anlatıyor. İktidar sahipleri emniyetin raporlarını dahi okumaktan aciz insanlar. Bu işe göz yumanlar hapse girecek. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda çok netim ve kararlıyım" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"KADININ KILIK KIYAFETİYLE SİYASETÇİLER İLGİLENMESİN, TEMEL HEDEFİMİZ BUYDU"

“Bizim bir kanun teklifimiz var. Sağa sola sapmaya gerek yok. Kanun teklifimiz gelir meclis genel kuruluna kabul ederler bu mesele de çözülür. Kadının kılık kıyafetiyle siyasetçiler ilgilenmesin. Temel hedefimiz de buydu”

"TÜRKİYE'Yİ NASIL ARINDIRIRIZ BUNUN ÇALIŞMALARINI YAPIYORUZ"

“Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak, bilgi ekonomisini ülkemize nasıl egemen hale getiririz, nasıl bu işi çözeriz, bu krizden nasıl çıkarız, temiz parayı Türkiye'ye nasıl getiririz. Türkiye'yi kirli paradan nasıl arındırırız bunun için İngiltere'deyim. Görüşmelerimi bu çerçevede yapıyorum. Finans çevreleriyle, teknoloji çevreleriyle, bilgi ekonomisi konusunda yayın yapanlarla, toplumun değişik kesimleriyle, Türkiye'de katma değeri yüksek ürün üretmek, işsizlik sorununu çözmek, Türkiye'ye temiz para getirmek, Türkiye'yi nasıl arındırırız bunun çalışmalarını yapıyoruz”

"UYUŞTURUCU PARASINDA SORUN YOK ERDOĞAN'A GÖRE"

“Önce maddi olarak batırdılar…Sonra da kara paraya izin verdiler ve manevi batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı. Ama uyuşturucu parasında sorun yok Erdoğan'a göre. Ülkeyi gri listeye soktu. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesidir bu. İş yapmamak demek. Sürekli kontrol altında tutulmamız demek.

“Daha büyük bir sorun var. Kara parayla gelen mafyalar. Baronlar at koşturuyorsa bu ülkede burada bir sorunumuz var” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, “Allah aşkına bizi dinleyen bütün vatandaşlarıma sormak isterim. Sırpların ne işi var İstanbul'da? Sorun kendinize”

"KAFALARINI KOPARACAĞIM, EVLATLARIMIZI ZEHİRLEYENLERE KARŞI ASLA ACIMAYACAĞIM"

“Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım. Emniyetin raporları bunları anlatıyor. İktidar sahipleri emniyetin raporlarını dahi okumaktan aciz insanlar. Bu işe göz yumanlar hapse girecek. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda çok netim ve kararlıyım. Yalandan ‘bacak kırma' algısı. Torbacı operasyonu algısı boş şeyler bunlar. Bunlar toplumu kandırmak. Biz gerçek çözüme odaklanacağız. Çözüm, temiz parayı, temiz yatırımcıyı Türkiye'ye getirmektir. O paralarla o yatırımlarla gençleri sokaktan toplayacağız. Temiz paranın girdiği sokaktan kirli para, uyuşturucu paraları kaçar. Ben bu parayı getireceğim. Bunun sözünü verdim. Bunun için Londra'dayım. Halkımızdan ricam sabırla Bay Kemal'i beklesinler. Kasım'ı beklesinler. Çok ama çok güzel şeyler açıklayacağım"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN