Kılıçdaroğlu'ndan dünya liderlerine teşekkür mektubu

Kılıçdaroğlu'ndan dünya liderlerine teşekkür mektubu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, deprem felaketi nedeniyle Türkiye'ye yardım gönderen ve göndermesi beklenen devlet ve hükümet başkanlarına teşekkür mektubu yazdı. Kılıçdaroğlu, mektubunda, "Uluslararası toplumun desteğiyle Türkiye yaralarını daha hızlı saracaktır. Bu vesileyle hükümetinize ve halkınıza samimi takdir duygularımı ve teşekkürlerimi iletmek isterim" ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde yıkıma neden olurken, yurtiçi ve yurtdışından da insani yardım gelmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye ile dayanışma göstererek yardım gönderen ve göndermesi beklenen ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarına bir teşekkür mektubu yazdı.

'ULUSLARLARASI DESTEKLE YARALAR DAHA HIZLI SARILACAK'

Şu ana kadar destek gönderen ve göndermesi beklenen 79 ülkenin Türkiye’deki temsilciliklerine ve makamlarına iletilen mektupta, "gönderilen destekler için şükranlarını" dile getiren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Uluslararası toplumun desteğiyle Türkiye yaralarını daha hızlı saracaktır. Bu vesileyle hükümetinize ve halkınıza samimi takdir duygularımı ve teşekkürlerimi iletmek isterim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN