Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Ülkenin demografik yapısını tehlikeye attın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Ülkenin demografik yapısını tehlikeye attın

CHP lideri Kılıçdaroğlu, cuma namazı çıkışı "Bay Kemal sıfatıyla yalancı Kemal'dir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Namazdan çıkıyorsun, avluda küfür kıyamet... Ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Milletin aklıyla, değerleriyle, alay eden sensin Erdoğan" diyerek tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu ayrıca, mülteciler konusunda ise Erdoğan'a "Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Ne söylediğinin farkında değilsin. Ülkenin demografik yapısını tehlikeye attın" diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün cuma namazı çıkışı yaptığı "Bay Kemal sıfatıyla yalancı Kemal'dir" açıklamalarına Twitter'dan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDEN SENSİN ERDOĞAN"

Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında şunları ifade etti:

"Namazdan çıkıyorsun, avluda küfür kıyamet... Ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Milletin aklıyla, değerleriyle, alay eden sensin Erdoğan!

"BİR DEDİĞİN DİĞER DEDİĞİNİ TUTMUYOR"

Bir televizyon programında “sığınmacı alacağız, bu bir cibilliyet meselesi” diyorsun; yarım saat sonra uyanıp "sınırlara duvar örüyoruz" diyorsun. Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Ne söylediğinin farkında değilsin.

Erdoğan yineliyorum: Gel milletimize dönelim, onlar söylesinler; bu ülkeye akın akın sığınmacı geliyor mu, gelmiyor mu? Etraflarına bakarak mahallelerinden söylesinler, belli ki sen saraylardan göremiyorsun.

"GÜN GELECEK SEN DE GERÇEKLE YÜZLEŞECEKSİN"

Özetle Erdoğan, sen bir beka sorunusun. Ülkenin demografik yapısını alenen tehlikeye attın. Seçimden de kaçtığın için, halkımız sana gerçek fikrini “şimdilik” iletemiyor. Ama gün gelecek göreceksin, sen de gerçekle yüzleşeceksin!"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, açıklamasında şu ifadelerle Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı:

"Bay Kemal sıfatıyla yalancı Kemal'dir. Hiç bir zaman onun dürüstlüğünü yaşamadık. Aynen bu olayda da yine ABD Büyükelçiliği yalanlamıştır, ABD yalanlamıştır. Ama bunlar hala bunun üzerinden yürümeye devam ediyorlar. Karadeniz'deki sel afetinde Antalya, Muğla yangın afetlerinde son dönemler Bartın, Kastamonu, Sinop bu bölgelerdeki sel felaketlerinde yaptıkları her şey yalan. Yanlarında zaten yalan makineleri var. Yalan üstüne yalan, yalan üstüne yalan. Dürüst olun. Milleti yalanla bir yerlere taşıyacağınızı zannetmeyin. Taşıyamayacaksınız.

Benim milletim gereken dersi sandıkta verecektir. Bu millet dürüst bir millettir. Dürüstlerle bugüne kadar gelmiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN