Kılıçdaroğlu’ndan, Erdoğan’ın 10 sorusuna yanıt

Kılıçdaroğlu’ndan, Erdoğan’ın 10 sorusuna yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine yönelttiği 10 soruya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Erdoğan'ın "sürtük" sözlerine de tepki gösteren Kılıçdaroğlu, ayrıca saat 23'ü işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 10 soru yöneltmişti ve Gezi eylemlerine katılanlara yönelik "sürtük" ifadesini kullanmıştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sorduğu 10 soruyu sosyal medya hesabından ''Erdoğan, milletimize seslenmişsin. 'Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar' havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir. Sorularına ise yanıtlarımı veriyorum'' notuyla yanıtladı.

a1.jpga2.jpga3.jpga4.jpg

SAAT 23'Ü İŞARET ETTİ

Kılıçdaroğlu paylaşımın devamında ise saat 23'ü işaret ederek ''Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı'' diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN