Kılıçdaroğlu'ndan orman yangınlarıyla ilgili açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan orman yangınlarıyla ilgili açıklama

Antalya'daki yürekleri yakan orman yangının ardından bir kötü haber de Muğla'dan geldi. Marmaris'te ormanlık alanda öğle saatlerinde çıkan yangın yerleşim yerlerine yaklaşıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu durum hakkında yaptığı paylaşımında "Bu bir sabotaj mı, devlet bunu mutlaka tespit edecektir" dedi.

Antalya Manavgat'ta da dün meydana gelen yangın hala söndürülememişken, Muğla Marmaris'teki ormanlık alanda da yangın çıktı. Yerleşim yerlerine yaklaşık 100 metre yaklaşan alevler tedirginlik yaratırken itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çabalıyor. Yangın bölgesine 1 helikopter, 7 arazöz ve su tankerleri ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Bununla birlikte alevlere havadan da müdahale ediliyor.

'BU BİR SABOTAJ MI, DEVLET BUNU MUTLAKA TESPİT EDECEKTİR'

Antalya'da ve Muğla'da meydana gelen orman yangınlarına ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir paylaşım yaptı. "Bu bir sabotaj mı, devlet bunu mutlaka tespit edecektir" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu konuda hepimiz biriz; tek yüreğiz. Bu böyle bilinsin!" dedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi de Marmaris’ten yangın haberleri geliyor. Bu bir sabotaj mı, devlet bunu mutlaka tespit edecektir. Ormanlarımızın, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın, çalışanlarımızın, ormanlarda yaşayan canlıların hesabı sorulur. Bu konuda hepimiz biriz; tek yüreğiz. Bu böyle bilinsin!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN