Bodrum da yanıyor: Denizden tahliyeler başladı

Manavgat ve Marmaris'in ardından şimdi de Bodrum'da yangın çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine de yaklaşıyor. Bir otelde konaklayanların ise teknelerle tahliye edildiği öğrenildi.

Ülkenin güneyindeki birçok şehirden yangın haberleri geliyor. Dün Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangın henüz söndürülememişken bugün Manavgat ve Bodrum'u alevler sardı.

Bodrum'da saat 14:30 sıralarında meydana gelen yangın, yerleşim yerlerine de yaklaşmaya başladı. Yangını söndürme çalışmaları karadan devam ediyor ancak henüz havadan müdahale gerçekleşmedi.

1-005.jpg

OTELDE KALANLAR TEKNELERLE TAHLİYE EDİLDİ

Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu bölgeye yöneldi. Titanic Bodrum Otel'de konaklayanlar, otelin kara yolunun etrafı yanması nedeniyle Güvercinlikli balıkçılar tarafından tahliye ediliyor.

HALA KONTROL ALTINA ALINAMADI

Yangına, Muğla Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri, Orman Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar müdahale ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN