Kılıçdaroğlu'ndan Twitch fenomenine yanıt: Chat'te hazır olduğunda haber ver

Kılıçdaroğlu'ndan Twitch fenomenine yanıt: Chat'te hazır olduğunda haber ver

Green Card başvurusu kabul olunca "Vallahi selected" diye sevinen gençlerin videosunu görünce "Gençleri ülkeyi terk edecek hale kimler getirdi? Elinizden alınan tüm hakları size iade edeceğim" dediği bir video yayımlayan Kılıçdaroğlu'na bir Twitch fenomeni "Allah aşkına nasıl yapacaksınız bu dediklerinizi?" diye sordu. Twitch fenomenine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi: "Ben hazırım. Chat'te hazır olduğunda haber ver."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Green Card başvurusu kabul olan gençlerin sevinç çığlıkları attığını söyledi.

"GENÇLERİ ÜLKEYİ TERK EDECEK HALE KİMLER GETİRDİ?"

"Bu gece gözüme uyku girmedi. Eminim sizlerin de gözüne uyku girmiyor. Sizinle oturup dertleşmek istedim. Gençleri bu noktaya kimler getirdi. Gençleri ülkeyi terk edecek hale kimler getirdi?" diyen Kılıçdaroğlu, devamında "Çok üzgünüm, emin olun çok üzgünüm. Sizden biraz sabır istiyorum. Elinizden alınan tüm hakları size iade edeceğim. Tamamını telafi edeceğim. Vallahi de billahi de telafi edeceğim. Ülkenizde kalın, biz sizi seviyoruz" ifadesini kullandı.

"NASIL YAPACAKSINIZ BU DEDİKLERİNİZİ?"

'Jahrein' adıyla bilinen Twitch fenomeni Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Allah aşkına nasıl yapacaksınız bu dediklerinizi? 2018 seçim bildirgenizi okudum şimdi. Bana hiç yeterli gelmedi. Ne olur birileri çıkıp artık bu gençlik için ayakları yere basan sağlam bir plan açıklasın" notunu düştü.

"CHAT'TE HAZIR OLDUĞUNDA HABER VER"

Kılıçdaroğlu ise dün Jahrein'e bir yanıt vererek, "Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat'te hazır olduğunda haber ver" dedi.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN