Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi: Ümüklerini sıktın

Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi: Ümüklerini sıktın

2022 yılı zamlarla geldi. Elektrik ve doğalgazda büyük zamlar geldi. İstanbul'da köprü geçiş ücretleri değişti, benzine, motorine ve LPG'ye de zam yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla zamlara tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla ilgili Twitter hesbaından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben "Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın" dedi.

“SARAY'INDA SANA VE SENİN ÇÜRÜTTÜĞÜN KURUMLARA HUZUR OLMAYACAK”

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan, en ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun bu millete. Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın.

Bu millete huzur olmadıkça, Saray'ında sana ve senin çürüttüğün kurumlara da huzur olmayacak. Bu da benim 2022 sözüm olsun!

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN