Kılıçdaroğlu'ndan ziraat mühendislerine atama sözü

Kılıçdaroğlu'ndan ziraat mühendislerine atama sözü

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından atama bekleyen ziraat mühendislerine kadro sözü vererek “Saray düzeninin çökerttiği ülke tarımını hep birlikte ayağa kaldırmaya ve dünyayla rekabet etmeye hazırlanın” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından atama bekleyen ziraat mühendislerine seslendi. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde hızla kadro vereceklerini belirterek "Saray düzeninin çökerttiği ülke tarımını hep birlikte ayağa kaldırmaya ve dünyayla rekabet etmeye hazırlanın." dedi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

"Atama bekleyen ziraat mühendislerine sözümdür. İktidara geliyoruz, çiftçimizle birlikte çalışacağınız kadroları hızla sağlayacağız. Saray düzeninin çökerttiği ülke tarımını hep birlikte ayağa kaldırmaya ve dünyayla rekabet etmeye hazırlanın."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de 15 bin ziraat mühendisinin atanması için iktidara çağrıda bulunmuş ve “Eğer yapmazsanız zaten 14 Mayıs’tan sonra biz geliyoruz. Siz çözemezseniz, biz çözeriz” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN