Kılıçdaroğlu'nun Babala TV programı televizyon ekranında yayınlanacak

Kılıçdaroğlu'nun Babala TV programı televizyon ekranında yayınlanacak

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Babala TV'de yayınlanan Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünü üstlendiği 'Mevzular Açık Mikrofon' programında gençlerin sorularını yanıtladı. Programa yoğun ilgi sürerken Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah yayınına katılan Uğur, gazeteci Küçükkaya'nın programın televizyon kanalında yayınlanması isteğine olumlu yanıt verdi. Küçükkaya, Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı 15. bölümün kanalda yayınlanacağını duyurdu.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tura sayılı günler kala BaBaLa TV’de Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü üstlendiği “Mevzular Açık Mikrofon” programının 15. bölümüne konuk oldu.

Program henüz bir gün olmadan 8.6 milyon kez izlendi. Yoğun ilgi gösterilen program için Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "İlk defa manipülasyonlar, montajlar, yalanlar, iftiralar, türlü türlü sahtekarlıklar olmadan, yüz yüze konuşabildik, tanışabildik…" ifadelerini yazdı.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına bağlanan Oğuzhan Uğur'a gazeteci Küçükkaya programın televizyon kanalında yayınlanması konusunda talepte bulundu. Uğur söz konusu talebe olumlu yanıt verdi.

Uğur, ardından sosyal medya hesabından "TV kanalları arayıp izin istiyorlar, hiç lüzum yok. İsteyen TV kanalları programımızın 15 Bölümünü de dilediği gibi yayımlayabilir. Telif yok. Teşekkürler" paylaşımını yaptı.

Gazeteci Küçükkaya da Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu bölümün Halk TV ekranlarında yayınlanacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN