Kılıçdaroğlu'nun posteri polis zoruyla indirildi

Kılıçdaroğlu'nun posteri polis zoruyla indirildi

Diyarbakır'da CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, CHP lideriKılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı "Yeter, söz milletin" sloganını içeren pankartı asmak için, Kaymakamlığa yazılı olarak başvuruda bulundu. Alınan izin sonrasında söz konusu pankart, polis nezaretinde, kara yolunda trafik kesilerek Diyarbakır Caddesi üzerine asıldı. Ancak daha sonra polisler, CHP İlçe Başkanı Kızıltan’a baskı yaparak, pankartın indirilmesini istedi. CHP’li yöneticiler pankartı indirmek zorunda kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı "Yeter, söz milletin" sloganını içeren pankartı asmak için, Kaymakamlığa yazılı olarak başvuruda bulundu. Alınan izin sonrasında söz konusu pankart, polis nezaretinde, karayolunda trafik kesilerek vinç vasıtasıyla Diyarbakır Caddesi üzerine asıldı.

Ancak daha sonra polisler, CHP İlçe Başkanı Kızıltan’a baskı yaparak, pankartın indirilmesini istedi. CHP’li yöneticiler pankartı indirmek zorunda kaldı.

'YENİLGİDEN KURTULAMAYACAKSINIZ’

CHP Diyarbakır örgütü, pankartın indirilmesiyle ilgili "Bu tür dayatmaları kabul etmiyoruz" açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun posterini indirerek, gözden ırak edebilirsiniz ama şunu iyi bilin. Kılıçdaroğlu bölge halkının gönlünde taht kurmuştur. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk Cumhurbaşkanı olacaktır. Bunu bilin ve kabullenin. Böyle ucuz oyunlarla, pankart indirmelerle bizleri mücadelemizden ve azmimizden eksiltemeyeceğiniz gibi yenilgiden de kurtulamayacaksınız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN