Kılıçdaroğlu’nun seçim bağış kampanyası başlatıldı

Kılıçdaroğlu’nun seçim bağış kampanyası başlatıldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için bağış kampanyası başlatıldı. 7 bin TL’ye kadar bağışlar makbuz karşılığında elden, 7 bin TL ve üzeri ise duyurulan banka hesap numaralarına yapabilecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar için üç ayrı bankada açılan hesaplar bugün kamuoyuna duyuruldu. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için YSK kararı uyarınca; bağış yapmak isteyen yurttaşlar 7 bin TL’ye kadar makbuz karşılığında elden de bağış yapabilecek. Yurttaşlar, 7 bin TL ve üzeri bağışlarını duyurulan banka hesap numaralarına yatırabilecek. İsteyen her Türk vatandaşı 20, 50 TL bile olsa miktarına bakılmaksızın, doğrudan banka hesabına da bağış yapabilecek. Yine YSK kararı uyarınca yalnızca T.C. vatandaşı gerçek kişilerin katılabileceği yardım kampanyasına her bir tur için, her yurttaş en fazla 55 bin 598 TL bağışta bulunabilecek. Döviz cinsinden yapılacak bağışlar için de yine üst sınır olarak 55 bin 598 TL karşılığı döviz kabul edilebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN