Kimliğini kaybetti gelen telefon hayatını kararttı!

Kimliğini kaybetti gelen telefon hayatını kararttı!

Malatya’da yaşayan depremzede kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 370 bin TL’sini kaptırdı.

Battalgazi ilçesi Ataköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, arkadaşları ile sohbet eden 76 yaşındaki Mehmet Kuzucu’yu telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, Kuzucu’ya kimliğini kaybedip kaybetmediğini sordu.

Kuzucu’nun bir süre önce kimliğini kayıp ettiğini belirtmesi üzere banka hesaplarının ele geçirildiğini ileri süren dolandırıcılar bankadaki mevduatlarını kendisine gönderilecek hesaba havale etmesini istedi.

370 BİN TL'Yİ DOLANDIRICILARA YOLLADI

Dolandırıcıların ağına düşen Kuzucu bankada depremlerde yıkılan evi için DASK tarafından yapılan 180 bin TL ile birlikte toplam da 370 bin TL’yi dolandırıcıların hesabına yolladı. Dolandırıldığını fark eden Kuzucu emniyete giderek şikayetçi oldu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN