Kırmızı alarm verildi! Düzce, Sakarya, Ankara, Antalya, Bursa, Afyon, İstanbul, Eskişehir, Mersinliler bir anda yakalanacaksınız

Kırmızı alarm verildi! Düzce, Sakarya, Ankara, Antalya, Bursa, Afyon, İstanbul, Eskişehir, Mersinliler bir anda yakalanacaksınız

Meteorolojiden Düzce, Sakarya, Ankara, Antalya, Bursa, Afyon, İstanbul, Eskişehirliler için alarm verildi! Tedbir alınması gerek. Ciddi bir hava dalgası yolda..

Mart ayı ile beraber hava yalancı bahara girdi. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen’den Salı günü için peşpeşe uyarılar geldi.

img-3758.jpeg

Sabah saatlerinde Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne gibi illerde yağışların başlayacağını belirtirken, öğle saatlerinde Denizli, Antalya ve Isparta’nın etkileneceğini ifade etti.

Öğleden sonra ise Bursa, Sakarya, Düzce, İstanbul, Eskişehir, Afyon ve Ankara’da gökgürültülü sağanak yağışların başlamasının beklendiğini söyledi. Gece saatlerinde ise Antalya’nın doğusu, Mersin ve Adana illerinde yağışların etkili olacağına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN