Kışın son sürprizi! İstanbul soğuyor, Karadeniz karla buluşuyor! Hafta sonu yorganları, sobaları geri çıkarın

Kışın son sürprizi! İstanbul soğuyor, Karadeniz karla buluşuyor! Hafta sonu yorganları, sobaları geri çıkarın

İstanbul, Samsun, Ordu, Artvin, Van, Kars, yorganları sobaları geri çıkarın! Meteoroloji Uzmanı Prof. Orhan Şen, kış mevsiminin bitmediğini ve kar yağacağını duyurdu. Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’da yaşayanlar dikkat!

Mart ayıyla beraber hava bir ısınıp bir soğumaya başladı. Meteoroloji Uzmanı Prof. Orhan Şen’in , özellikle kuzey ve doğu bölgelerinde yaşayanlar için yoğun kar yağışına karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti.

HAVA SICAKLIĞI 7 DERECE DÜŞECEK

Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerini etkileyecek olan soğuk hava dalgası, sıcaklıkları aniden 6-7 derece düşürecek. Hafta sonu boyunca, Karadeniz’in iç kesimlerinden Doğu Anadolu’ya kadar olan bölgede kar yağışının yoğunlaşması bekleniyor. Bu bölgelerde yeni kar birikintilerinin yer yer 50 cm’ye ulaşabileceği tahmin ediliyor.

img-3832.jpeg

İSTANBUL’DA SICAKLIK DÜŞÜYOR

İstanbul’da ise sıcaklık değerleri kışın soğuk havasını hissettirecek şekilde 10 derecenin altına inecek. Ancak İstanbullular için bir teselli var: Bu düşüş kısa sürecek. İstanbul’da sıcaklıklar, hafta sonundan itibaren iki gün içinde yeniden yükselecek. Kar yağışı beklentisi olmasa da, soğuk hava dalgasının etkileri hissedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN